Vårt goda hantverk är en
tradition sedan 50-talet
Lido startade sin verksamhet 1954 i Gävle och blev snabbt känt som ett konditori med hög kvalité på sina varor. Detta är en av de traditioner som vi har vårdat ömt genom åren och som vi ständigt strävar att efterleva och utveckla. Med inredning i retrostil och en ständig doft av nybakat är det lätt att trivas på Lido söder. I stolt tradition, som går tillbaka ända till 50-talet, bakar vi matbröd, småkakor, bakverk och tårtor av alla de slag.
Vi finns kvar på samma adress, i samma lokal och med mycket av originalinredningen kvar från början av 50-talet. Vi bakar fortfarande några av de klassiska bakverken som man gjorde då, men erbjuder idag ett sortiment bestående av både ”klassiker” och mer moderna bakverk.
Lido tycker att det är viktigt med närproducerade råvaror med hög kvalitet. Därför har det varit naturligt för oss att inleda lokala samarbeten med företag som också är måna om detta.